AKULLORE ME BISKOTA OREO

Living - - IDE SEZONI -

7-8 biskota Oreo ose sipas dëshirës

Nxjerrim akulloren nga ngrirja dhe pas 10-15 minutash e përziejmë me copa biskotash.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.