Gjatë një bisede, arkitektja Nada Çela,

Living - - SHTËPI -

tashmë prej 10 vjetësh në fushën e projektimit, arredimit dhe prodhimit të mobilieve në kompaninë MEAN, me mbi 650 projekte interieri të numëruara gjatë viteve të punës, na tregon me pasion për trendet e fundit, stilet, ngjyrat, materialet dhe disa nga sekretet për të mos gabuar jo vetëm gjatë arredimit të një ambienti, por edhe gjatë ndjekjes hap pas hapi, deri në materializimin dhe përjetësimin e çdo objekti të parashikuar në projekt. “Jam e bindur, - shprehet ajo, - se shtëpia është vendi më i rëndësishëm në botë. Për këtë, angazhohem që vazhdimisht të jap ide, zgjidhje dhe të krijoj mundësi të reja për të përmirësuar jetën në këtë hapësirë”. Këtë herë, për lexuesit e revistës “Living”, arkitektja ka zgjedhur një projekt të veçantë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.