CILI ËSHTË FUNKSIONI KRYESOR I KËSAJ HAPËSIRE?

Living - - SHTËPI -

Pasi kuptojmë mirë funksionin, është koha të diskutojmë mobiliet kryesore që i përshtaten kësaj zone. Kështu, zgjidhen pjesët e personalizuara të dekorit, ku duhet të tregojmë kujdes të veçantë që asgjë të mos jetë e tepruar dhe për të qenë sa më afër me personalitetin e atyre që do të jetojnë në këto hapësira. Pra, kjo është një pikë kyçe, ku dëshirat e klientit duhet të harmonizohen me këshillat profesionale të arkitektit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.