Dieta APO Stërvitja?

Living - - SHËNDET -

Cila është më efikase nëse keni për qëllim të humbni në peshë, të jeni më energjikë dhe të rritni libidon: dieta apo stërvitja?

Dihet që dieta ushqimore dhe stërvitja janë thelbësore dhe shumë të rëndësishme për mirëqenien dhe linjat trupore. Mënyra më e mirë për të përmirësuar shëndetin në përgjithësi, është t’i përmbaheni udhëzimeve të rekomanduara, si: konsumi i frutave, perimeve dhe proteinave të varfra të shoqëruara me aktivitet aerobik dhe trajnim rezistence). Po çfarë duhet të bëni, nëse doni të arrini diçka më specifike, si të humbni një masë apo të ulni rrezikun nga sëmundjet e zemrës? Hulumtimet tregojnë se, në raste të caktuara, do të keni rezultate më të shpejta e më të mira, nëse përqendroheni më shumë vetëm te njëra prej mundësive të sipërpërmendura.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.