AKULLORE ME ÇOKOLLATË

Living - - IDE SEZONI -

Nxjerrim akulloren nga ngrirja dhe pas 10-15 minutash e përziejmë me copa çokollate të zezë të prerë në copa të vogla ose çokollata M&M etj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.