Tyrannus

Living - - IDE SEZONI -

E staxhionuar 10 muaj në fuçi

Treguesi gjeografik: Primitivo di Manduria D.O.P. Zona e prodhimit: Zona D.O.C. di Manduria

Përqindja e alkoolit: 14,5 % Vol Ngjyra: E kuqe rubin me reflekse portokalli pasi vjetrohet Aroma: Verë me aromën e këndshme të luleve Shija: Harmonike dhe e plotë

Rrushi: Primitivo 100% Ushqimi shoqërues: Mish i kuq, rosto, mish i egër, djathëra, makarona dhe sallame Temperatura në të cilën shërbehet: 16-18°C

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.