Prosecco

Living - - IDE SEZONI -

Klasifikimi: Prosecco DOP Extra Dry

Përqindja e alkoolit: 11% Vol

Ngjyra: E verdhë e ndezur kashte

Aroma: Aromë e larmishme, e pasur dhe e ekuilibruar, me nuanca që të kujtojnë mollën e verdhë, pjeshkën apo bukën Shija: Shije e pasur dhe e larmishme me nuanca frutash, e butë dhe e freskët

Rrushi: Prosecco 100%

Ushqimi shoqërues: Këshillohet me aperitiv, me pjatanca me bazë peshku, fruta deti dhe me pjata të para delikate. Shërbehet në gota shampanje

Temperatura në të cilën shërbehet: 6°C

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.