04

Living - - IDE SEZONI -

Kremi pudër mbulon në mënyrë të shkëlqyer lëkurën, duke ju dhuruar një pamje të përsosur. Rekomandojmë:

Gosh Foundation Plus Natural

- Ai është një krem pudër me mbulim 100 %, i cili ka në përbërje edhe korrektorin. Përmban gjithashtu faktor mbrojtës 15, për të siguruar mbrojtje të mjaftueshme për lëkurën. Nuk ka konservues dhe as parfum.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.