01

Living - - IDE SEZONI -

Toniku është një produkt kyç i rutinës suaj ditore të bukurisë. Ky produkt është krijuar për të pastruar lëkurën në një nivel më të thellë, me ndihmën e përbërësve të tij aktivë që ndihmojnë në largimin e të gjitha mbetjeve e papastërtive që mund ta dëmtojnë atë. Rekomandojmë:

Gosh Tonik lëkure 200 ml

- Tonik pastrues dhe rigjenerues për qelizat, nga koleksioni Skin Tonic i GOSH Copenhagen. I përshtatshëm për lëkurë të thatë dhe normale, ai nuk lë njolla. Formula pa parfum dhe pa konservues, rifreskon lëkurën duke i dhënë një shkëlqim plot jetë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.