02

Living - - IDE SEZONI -

Kujdesi ndaj zonës së syve, është i rëndësishëm për çdo femër. Për të luftuar rrathët e zinj, apo shenjat e lodhjes Rekomandojmë:

Gosh Bazë Sysh Prime’n Refresh

- Ai është një bazë perfekte për sytë. Freskon zonën rreth tyre dhe minimizon shenjat e lodhjes dhe qeskat poshtë syve. Primer mund të përdoret edhe si hidratues i përditshëm. Ai nuk ka as konservues dhe parfum.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.