KORFF SUN SECRET UJË SUPER ABRONXUES 200 ml

Living - - IDE SEZONI -

Nxitës perfekt i nxirjes, për të marrë një ngjyrë të bronztë të menjëhershme. Formula inovative DNA SAFE complex, ruan lëkurën tuaj, duke parandaluar shenjat e plakjes, ndërsa përbërësi Melanobronze, nxit prodhimin e melaninës edhe pa praninë e diellit. Jep rezultat të shpejtë nëse ekspozoheni në diell, por rekomandohet për lëkura mesatare dhe të errëta ose nëse i kanë marrë rrezet e para.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.