TEPËR TË RËNDËSISHME JANË EDHE PRODUKTET QË PËRDOREN PAS EKSPOZIMIT NË DIELL

Living - - IDE SEZONI -

Kremi pas diellit është produkti që në thelb shërben për të rifreskuar dhe rigjeneruar lëkurën, për të parandaluar çdo skuqje dhe plasaritje. Rekomandojmë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.