NDRIÇIMI

Living - - SHTËPI -

është një detaj i rëndësishëm në të gjitha ambientet. Është një element ndaj të cilit duhet treguar shumë kujdes dhe nuk mund të neglizhohet. Përgjithësisht, duhet të përdoret ndriçimi i ngrohtë ose natyral, por mbi të gjitha, duhet që të gjithë ndriçuesit të kenë të njëjtën linjë ndriçimi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.