DARDHA

Living - - PASION -

U largova pak me imagjinatë nga Korça dhe mbërrita në Dardhë, vendi i argëtimit dhe ushqimit të mirë; kampingu.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.