PUKA

Living - - PASION -

Puka është ndoshta një nga vendet që përmenden më pak në Shqipëri. Ajo është shquar gjithmonë për pyjet dhe ajrin e pastër. Në imagjinatën time, nuk mund të lija pa i shtuar dhe disa tesha të varura për t’u tharë në natyrë, ashtu siç bënim kur shkonim në fshat.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.