THETHI

Living - - PASION -

Nuk mund të lija pa kujtuar edhe Thethin, me lulet dhe zogjtë që i “takojmë” shumë rrallë në qytet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.