- ELBASANI

Living - - PASION -

(me lule dhe veroren) Fare mirë këtu mund të përfytyronim përrenjtë, lumin apo kodrat, pra, natyrën. Mirëpo në imagjinatën time dhe të gjithsecilit prej nesh besoj, janë veroret dhe festa e Ditës së Verës, ku mbizotërojnë lulet (mundësisht të kuqe).

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.