PËRFITIMET E JOGËS PËR GRATË SHTATZËNA

Living - - SHËNDET -

Një sërë studimesh e sugjerojnë jogën në shtatzëni, sepse në këtë fazë, ajo e lehtëson gruan nga simptomat e zakonshme të kësaj periudhe.

- Përmirëson cilësinë e gjumit

- Redukton stresin dhe ankthin

- Nënat lidhen më shumë me bebet - Ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve të

mesit

- Ndihmon në përmirësimin e

frymëmarrjes

- E përgatit gruan fizikisht për procesin e lindjes, pasi ndihmon në elasticitetin e muskujve

- Ndihmon në rikuperimin e formës fizike

pas lindjes

- Minimizon mundësitë për depresion pas

lindjes

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.