NËSE DONI TË NXITNI LIBIDON

Living - - SHËNDET -

Përqendrohuni te stërvitja:

stërvitja është një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar format trupore, por që në njëfarë mënyre ndikon në nxitjen e libidos te njeriu. Dëshira seksuale, pra, libidoja, nxitet edhe nga vetëvlerësimi, në të cilin stërvitja ndikon së shumti.

Si të veproni:

të gjitha disiplinat stërvitore mund t’ju bëjnë të ndiheni mirë me veten, por joga është nga më të mirat për gratë me nivel të ulët libidoje, sepse ndihmon në uljen e nivelit të stresit dhe ankthit, si dhe relakson dhe rrit përqendrimin. Të gjitha këto, përmirësojnë shëndetin seksual.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.