White Plumage

Living - - NEWS -

Është parfumi që rizgjon kujtime të fshehura e intime dhe rrahje zemre, të cilave u shtohet edhe një aromë e pasur. Një aromë thuajse nostalgjike që do t’ju ftojë ta shijoni edhe më shumë të tashmen e të ardhmen.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.