verë 2017

Living - - VERË 2017 -

KUZHINË

98 Receta nga Conad

206 Receta verore nga Linda Fishta

MODË

22 Pushime me stil

54 Triptik elegance

78 Lirika Matoshi

104 Në sinkron me natyrën

146 Veshur me personalitet

169 BIKINI - Të shkëlqesh si

kristalet me rroba banje luksoze

BUKURI

10 Fragrancat e Francesca dell Oro 44 Të ndihesh e bukur me “Chanel” 46 Kujdesi për veten edhe kur jeni

me pushime

UDHËTIME

220 Kuba - Turizëm në epokën e komunizmit 226 Budapest

EDITORIALE

18 Living bën 5 vjeç!

118 Kur dashuritë e mëdha ngjiten në altar

164 Miss Blerta - Vajza që njeh vetëm fitore

PERSONAZHE

84 Aktori elegant dhe misterioz 140 Arbresha Dika

160 Aureli, djali që i blen veshjet në sektorin e femrave 164 Brigela Demaj - Bukuri XXL në plazh HISTORI PERSONALE

162 Guximi më bëri yllin e

pasarelave botërore të modës

PASION

150 Happy Summer from Albania 156 Djem që qëndisin

SPORT

180 Liria për të udhëtuar në rrugë të pagjurmuara më parë 184 Klubi i vajzave kalorëse

TREND

189 Të gjithë të çmendur pas çajit

Matcha

SPECIALE

203 Programi pesëjavor për

rigjenerimin e trupit

SHËNDET DHE MIRËQENIE

138 Gjimnastikë e ëmbël

194 Teknika e laserit me veprim të kombinuar CO2 / radiofrekuencë

196 Joga - poezia e lëvizjes 200 Joga që në barkun e nënës

IDE SEZONI

38 Freski në Living

51 Për një shtëpi të aromatizuar 114 Pushime ëndrrash në SUENO DELUXE Belek

230 Puno më pak, lexo më shumë - Librat më të rinj në treg

SHTËPI

64 Krijimi i miniambienteve brenda një hapësire 86 Vizitë në apartamentin e “Arkitekti im”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.