FLANA

DHE SHOKU I SAJ I NGUSHTË, PINO

Living - - SPORT -

Flana, më e vogla e grupit, ka filluar të merret me hipizëm më herët se të gjitha shoqet e saj, madje duke thyer dhe rregullin e Federatës së Hipizmit, sipas të cilit, një fëmijë mund të merret me këtë sport pas moshës 8-vjeçare. Ajo ishte vetëm 7 vjeçe kur shkonte pas së motrës, Efës, dhe më shumë se një kalorëse, muajt e parë ishte një vizitore e rregullt dhe vëzhguese e vëmendshme ndaj detajeve edhe më të vogla. Pas tre vitesh, Flana ka mësuar jo vetëm çdo sekret që e bën një kalorëse të shkëlqyer, por dhe çdo stil kalërimi, si: trok, galop dhe kërcim me pengesa. Sipër ponit të saj pullali, Pinos, Flana bën figura që do të linin gojëhapur moshatarët e saj e jo vetëm.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.