MOBILIET NË STILIN BAROK GARANTOJNË NJË PAMJE LUKSI

Living - - SHTËPI -

Mobiliet në stilin barok, duhet domosdoshmërisht të kenë një pamje luksi, linja të lakuara, gdhendje të sofistikuara dhe pëlhura të shtrenjta. Muret janë përgjithësisht të qeta, në ngjyra pastel, po ashtu edhe mobiliet. Veçantia e këtij ambienti, janë ngjyra e arit dhe e argjendit dhe kontrasti që bëjnë ato me pëlhurat, të cilat përgjithësisht përsëriten në perde ose veshje muresh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.