«Çdo këmbë duhet të ketë këpucën që meriton,»

Living - - PERSONAZH -

thotë Isida. Dhe këmbëve të saj u ka dhënë privilegjin të gëzojnë plot 312 palë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.