“Amelia, vajza që nuk do të ekzistonte”

Living - - UDHËTIME -

Cathy Gohlke | Botimet Living

Në vigjilje të Luftës së Dytë Botërore, një letër e pazakontë do të çojë drejt një enigme të madhe. Rakela Kramer, vajza e një shkencëtari të mirënjohur, do të njihet me të vërtetën e errët të familjes së saj e gjithashtu, do t›i duhet të përballet me tmerret e luftës për të shpëtuar veten dhe Amelinë, vajzën e vogël, që, shumë shpejt, do të kthehet në elementin kyç të përpjekjeve të të gjithëve për të luftuar kundër Hitlerit dhe skemave të tij shfarosëse.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.