“Simfonia e pambaruar”

Living - - UDHËTIME -

Grigor Banushi | Shtëpia botuese DITURIA

«Simfonia e pambaruar» është një tjetër arritje e autorit, ku gërshetohet drama e personazhit kryesor, një artist i zhgënjyer, me trillerin psikologjik dhe të papriturat që shpalosen në rrëfim. Por, përpos dramës, romani përshkohet nga dashuria dhe humanizmi, nga muzika, ritmi dhe dinamizmi. Ngjarjet e romanit, të treguara herë në kohë reale, herë në retrospektivë, vendosen në periudha e vende të ndryshme, duke e bërë mjaft tërheqës dhe duke e futur lexuesin në botën e personazheve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.