“Magjia Universale – Akujt”

Living - - UDHËTIME -

Antonio Babliku | Shtëpia botuese DITURIA

Qyteza e Lejkvillit është ndërtuar mbi mistere dhe të fshehta. Të gjendur në një luftë shumë më të madhe se ata vetë, Robert dhe Serena Flejholmi duhet të përballen me problemet e tyre personale, ndërkohë që u duhet të jenë edhe heronj. Shtriga druide, vampirë, zana dhe krijesa të tjera magjike kanë gjetur strehë aty. Përtej magjisë, njerëzit në Lejkvill janë më se të thjeshtë dhe njëkohësisht tejet të ndërlikuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.