“Shtyllat e Tokës”

Living - - UDHËTIME -

Ken Follett | Botimet Dudaj

“Shtyllat e Tokës” rrëfen historinë e Filipit, kryemurg i Kingsbrixhit, i cili merr përsipër të ndërtojë katedralen gotike më të madhe që ka njohur bota... historinë e Tomit, muratorit që bëhet arkitekti i tij, një njeri i ndarë më dysh në shpirtin e vet... atë të zonjës Aliena, që nuk mund të shpëtojë nga një turp i fshehtë... dhe historinë e luftës ndërmjet së mirës dhe së keqes, që do ta kthejë kishën kundër shtetit dhe vëllanë kundër vëllait.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.