“Shantaram”

Living - - UDHËTIME -

Gregory David Roberts | Botimet Living

Historia e vërtetë e Gregori Dejvid Robertsit - një filozof që e humbi integritetin për shkak të një krimi, një revolucionar që i humbi idealet për shkak të heroinës, një poet që e humbi muzën në një burg të sigurisë së lartë... Pas arratisjes, ai u bë njeriu më i kërkuar në vendin e tij. India do të kthehej në strehën e tij të dytë, në vendin ku aventura, lufta dhe dashuria do ta bënin atë Shantaramin, «Njeriun e paqes së Zotit».

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.