ÇAJ KUNDËR GRIPIT

Living - - KUZHINË -

» 10 kokrra trëndafil i egër

2 gjethe dafinë

1 spec i kuq djegës 2 rrënjë turmeriku 1 degë rozmarinë Duke ju uruar shëndet dhe lumturi në familjet tuaja, ju kujtoj një shprehje aziatike që thotë:

“Çaji është ilaçi i njerëzve të mençur”. Dashamirësisht  Edi Gogu

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.