LUXURY GOLD CANDLE nga Dante Nesti

Living - - IDE SEZONI -

“Luxury Gold Candle” linja e qirinjve prej dylli bimor të punuar mjeshtërisht me dorë dhe të pasuruar me pluhur ari shumë të çmuar. Ari, materiali i fisëm që simbolizon që prej kohërave më të lashta të perandorive të hershme e deri në ditët e sotme, jetëgjatësinë dhe elementin ekuilibrues në qarkullimin e energjisë së meridianëve. “Luxury Gold Candle” gjen përsosmërinë e saj më tej edhe me aromën karakteristike të luleshpatës (Irisit), si lulja simbol e Firences.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.