LIKE A BOY

«NË HARMONI MES FORMËS, PËRMASAVE » DHE AKSESORËVE.

Living - - VJESHTË 2017 -

Para gjashtë vitesh, kur Dolce & Gabanna futi stilin mashkullor në pasarelat e modës, mesazhi ishte mjaft përçues: Përpiquni të mos visheni si “meshkuj”, por mësoni të luani me të dyja stilet, si atë mashkullor, ashtu edhe atë femëror. Që nga ai moment, të dyja këto stile bashkëjetojnë mjaft mirë me njëritjetrin, duke ardhur fuqishëm edhe këtë sezon Vjeshtë / Dimër 2017-2018. Xhaketa të thjeshta ose dopiopetë, pantallona me bel të lartë, këmisha, bluza, këpucë me pak majë dhe ngjyra neutrale. Këto janë veshjet mashkullore, ndryshe nga larmia që na ofron gardëroba femërore. Por, a e humbet feminitetin nëse vishesh si mashkull? Si mendoni ju?

« Kur eleganca femërore thyhet nga xhaketa dhe » pantallonat mashkullore.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.