Tendencat e grimit për sezonin e vjeshtës

TENDENCAT E MAKIJAZHIT PËR SEZONIN E VJESHTËS, JANË NGA MË TË NDRYSHMET. NDËR TO, MUND TË PËRMENDIM: BUZËKUQI ME NGJYRË TË ERRËT APO TONET E SYVE ME NGJYRA TË NDEZURA. NË BUZË APO EDHE NË SY, KËTË VJESHTË PËRDORNI NGJYRAT KAKI OSE BORDO, POR DUKE MOS HARR

Living - - VJESHTË 2017 - Nga DENISA RAMA

PËR NJË PAMJE MINIMALISTE Me kalimin e viteve, shqetësimi kryesor i femrave në mbarë botën, është lëkura e fytyrës. Ky është elementi kryesor për një pamje rrezatuese. Për të qenë të thjeshta dhe të freskëta, mjafton të aplikoni kremin pudër. Rekomandojmë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.