GOSH PRIME’N SET POWDER BANANA

Living - - IDE SEZONI -

është një pluhur primer 2në1. Jep një prekje finale të përsosur dhe mat. Përdorimi i tij minimizon poret, eliminon skuqjen dhe papërsosmëritë e vogla. Ai tashmë është sekreti për të qëndruar pa shkëlqim gjatë gjithë ditës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.