RIMEL I ZI, PËR NJË SHIKIM QË BIE NË SY DHE TËRHEQJE MAKSIMALE.

Living - - IDE SEZONI -

Për të pasur një shikim fatal këtë vjeshtë, aplikoni rimelin e zi. Sytë tuaj do të thonë gjithçka. Rekomandojmë: rimel të zi Gosh Maskara Lash Sculpting Fibre black Lash. Sculpting Fiber Mascara ndërton qerpikë të dukshëm dhe më të gjatë, më të plotë në disa kalime. Formula përmban fibra natyrale, duke dhënë një efekt shumëfishues. Ai siguron qerpikë me volum, të zgjatur. Fibra që ka furça, ndërton dhe gdhend çdo fije.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.