SYTË E SFUMUAR, SMOKEY EYES,

Living - - IDE SEZONI -

vazhdojnë të jetë grimi më i pëlqyer për sytë. Ky lloj grimi është zgjedhja ideale për mbrëmje, duke qenë se ju dhuron një shikim të mprehtë dhe tërheqës.

Rekomandojmë: GOSH EYE SHADOW PRIMER

Zgjat 24 orë, nuk krijon rrudha dhe bën të mundur që nuancat të qëndrojnë gjatë gjithë ditës. EYE SHADOW PRIMER plotëson çdo papërsosmëri në sipërfaqen e syrit. Sfumohet me të gjitha tonet e syrit, dhe thahet në mënyrë të padukshme. EYE SHADOW PRIMER i përshtatet të gjitha llojeve të lëkurës; është veçanërisht i nevojshëm për lëkurat e yndyrshme.

Rekomandojmë: ton me ngjyrë të errët Gosh Smoky eye shadow.

Tani është më e lehtë se kurrë të keni sy mahnitës. SMOKEY EYES PALETTE është pa parfum dhe qëndron gjatë në sy.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.