KORFF WHITE SILK TRAJTIM INTENSIV KUNDËR NJOLLAVE KAFE 30 ML

Living - - IDE SEZONI -

Serumi trajtues intensiv kundër njollave, me përmbajtje acid glikolik 9.8 %, ka efekt antirrudhë, eksfoliues dhe është një zbardhues i fuqishëm kundër njollave kafe. Ai është i pasur me përbërës hidratues, zbutës, kundër skuqjes si edhe me elementë që nxitin rigjenerimin e lëkurës. (Aplikohet vetëm në darkë dhe në mëngjes, kërkon patjetër aplikimin e një mbrojtësi nga dielli me faktor 50 ose 30.) Këshillohet për stinën e vjeshtës dhe dimrit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.