AESTHETICO WHITENING SOLUTION 30 ML

Living - - IDE SEZONI -

Solucion trajtues i njollave kafe. Përdorimi i tij në mënyrë periodike, ofron një rezultat tejet pozitiv në largimin e njollave. Kombinim i ekstrakteve bimore dhe vitaminës C, që mbështetin procesin zbardhues dhe e mbrojnë lëkurën ndaj stresit oksidativ. Struktura e tij e lëngshme, mundëson depërtimin e shpejtë të lëndëve aktive në epidermë. Aesthetico është një linjë dermokozmetike gjermane.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.