KOLEKSIONI I RI 2017 - 2018

Living - - SHTËPI -

Pierre Cardin sjell koleksionin e ri të tapetëve 2017-2018. Eleganca ndërthuret me përdorimin e materialeve të cilësisë më të mirë. Vetitë e tapetëve si anti-alergjik, rezistent ndaj mykut dhe molës, të lehtë për tu pastruar dhe rezistent ndër vite bashkohen me dizajne unike për çdo shije.

Na vizitoni në show room (Autostrada Tr-Dr km12) ose ne ish-Bllok (rruga Sami Frasheri) dhe zgjidhni ju të parët

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.