ZONA BIBLIOTEKË/TV

Living - - SHTËPI -

PAS ZONËS SË NGRËNIES zhvillohet natyrshëm zona e bibliotekës/TV. Këtë hapësirë e dominon një divan këndor. Ngjyra gri e mobilieve kryesore, thyhet nga ngrohtësia e drurit të tavolinave të vogla dhe motiveve gjeometrike me ngjyra të tapetit. Ndriçimi me projektorë të montuar në shina i jep thellësi bibliotekës, ndërkohë që një abazhur i pozicionuar në cep të divanit, shërben për të ndihmuar leximin. Ora me elemente të zeza, e vendosur mbi mur, qëndron si një instilacion artistik në këtë faqe të bardhë të murit, të rezervuar enkas për të.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.