NGJYRAT

JANË POEZIA E SHPIRTIT.

Living - - MODË -

THYEJINI VIZAT E TRASHA ME NJË XHAKETË STIL MASHKULLOR DHE KËMISHË ME MOTIVE ME LULE, ME NJË FUND ME PALA KORRENTI. E SIGURT QË KENI ZGJIDHUR EKUACIONIN E PRANVERËS!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.