»XHANI:

Living - - PERSONAZH -

Duke qenë se kam dashur të bashkëjetoj me pasionet e mia, fat që s’e kanë të gjithë, kam bërë “profesione” që nuk i kam trajtuar si të tillë. I kam ndier dhe dashur si një fëmijë kureshtar, por i kam bërë me seriozitetin dhe përkushtimin e një të rrituri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.