50 tonalitetet e grisë

Living - - SHTËPI -

INTRO

ÇDO METËR KATROR I NJË APARTAMENTI, është i çmuar, ndaj hapësira duhet shfrytëzuar në mënyrë sa më efikase, pa lënë mënjanë komoditetin dhe estetikën. Kështu, në këtë projekt është punuar për kombinimin e duhur midis këtyre aspekteve thelbësore, për të dhënë një rezultat maksimal.

Apartamenti gjendet në një kompleks banimi në kodrat në jug të Tiranës. Sipërfaqja neto e tij është 60 metra katrorë dhe përbëhet nga hyrja, zona living (një hapësirë e hapur), një dhomë gjumi martesore, një studio/dhomë teke, tualeti dhe një ballkon, të cilat kanë akses direkt në zonën living.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.