OLSI BOCKA,

Living - - SHTËPI -

diplomuar në “Politecnico” në Milano, ristrukturon apartamente, zyra dhe lokale komerciale, me një kujdes të veçantë ndaj stilit të të jetuarit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.