TENDENCAT E GRIMIT PËR KËTË SEZON JANË PLOT GJALLËRI DHE SHKËLQIM, POR GJITHMONË PËR NJË PAMJE SA MË NATYRALE.

Living - - MODË -

Kryefjala janë sytë, pa harruar konturimin e fytyrës dhe mollëzave. Për të qenë në një hap me tendencat e modës dhe njëkohësisht të bukura, revista “Living” ju sjell disa rekomandime të vlefshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.