Buzëkuqi është një MUST!

Living - - MODË -

Mendoj se te kjo pikë biem të gjitha dakord! Buzëkuqi duhet të ndodhet gjithmonë në çantën e një vajze, por, vë bast se nuk e dinit që buzëkuqin mund ta përdorni edhe për t'i dhënë pak ngjyrë fytyrës suaj. Po, po, si blush! Me gishtin e unazës merrni shumë pak nga produkti dhe aplikojeni në majën e mollëzave pa tërhequr produktin. Ju sugjeroj të keni me vete një buzëkuq, i cili do t'i përshtatej edhe këtij funksioni, për shembull një buzëkuq nude me tone korale apo edhe një rozë të lehtë trëndafili.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.