CASUAL CHIC

Living - - MAN STYLE -

ËSHTË STILI QË PËLQEJ MË

SHUMË, sepse më jep mundësinë të jem i kuruar edhe në kohën e lirë. Ngjyrat e preferuara janë bluja dhe grija, pa lënë mënjanë ngjyrën bezhë në mjaltë, që gjithmonë më dhuron tjetër ndjesi, duke i dhënë harmoni veshjes.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.