1969 EGLO PREJ PUNON ÇDO DITË PËR T’JUA SJELLË DRITËN ASHTU SIÇ JU E MERITONI

Living - - MAN STYLE - Radio 538

Ne jemi të bindur që me përvojën dhe eksperiencën tonë 49-vjeçare në fushën e ndriçimit mund t’ju ofrojmë zgjedhjen dhe zgjidhjen e duhur. Sot Eglo është e shtrirë në 70 filiale në pesë kontinente: Europë, Australi, Amerikën e Veriut, Azi dhe Afrikë. Eglo sot po ndryshon jetën e miliona njerëzve, duke u ofruar ndriçim revolucionar me llampat led, që kursejnë mbi 80 % energji. Falë konsumit të ulët të energjisë, Led jo vetëm që na ndihmon të kursejmë para, por gjithashtu të kontribuojmë në ruajtjen e mjedisit ku ne jetojmë çdo ditë. Led-et tona nuk përmbajnë mërkur dhe janë plotësisht të riciklueshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.