KREMI I DUARVE

Living - - LIVING PROMOCION -

Kujdesuni për duart, duke i lyer çdo ditë me krem hidratues dhe duke përdorur maskë me parafinë një herë në muaj. Ky proces do të zbusë lëkurën e duarve dhe do të vonojë plakjen e saj. Duart janë zona e parë që tregon shenjat e plakjes, ndaj dhe kujdesi për to është tejet i rëndësishëm.

Rekomandojmë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.