NJË NGA NDËRHYRJET MË INTERESANTE ËSHTË AJO NË DHOMËN MARTESORE.

Living - - LIVING SHTËPI -

Hapësira e kësaj dhome dhe sistemi i përshtatshëm, bënë të mundur realizimin e një hapësire për një gardërobë të veçantë, një tualet dhe një parakorridor që mundëson kalimin në këto nënndarje. Do të ishim shumë të saktë, nëse do t’i krahasonim këto elemente me ato ku bazohet parimi funksional i suitave të hoteleve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.